Splošno

Lastnika (zbiratelja podatkov) spletnega mesta sta podjetji:

Stroka produkt d.o.o. 
Koroška cesta 61a
2360 Radlje ob Dravi
Slovenija

Marovt d.o.o.
Stranice 55
3206 Stranice
Slovenija

 

Stroka produkt d.o.o. in Marovt d.o.o. se zavezujeta, da bosta ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto IQ TPM 4.0. Z uporabo spletnega mesta www.iqtpm40.com soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran IQ TPM 4.0 lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.

Med te podatke sodijo:

  • naslov IP 
  • vrsta brskalnika 
  • imena domen 
  • čas dostopanja 
  • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Stroka produkt d.o.o. in Marovt d.o.o. te informacije uporabljata izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.
 
 

Uporaba osebnih podatkov

Stroka produkt d.o.o. in Marovt d.o.o. zbirata podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Vaše podatke lahko uporabita tudi za naslednje namene:

  • interne tržne raziskave 
  • obveščanje strank o novostih na spletni strani 
  • obveščanje strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, povezanih z IQ TPM 4.0


Varovanje osebnih podatkov

Stroka produkt d.o.o. in Marovt d.o.o. se zavezujeta, da bosta vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.
 
 

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.
 

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni, preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika.